top of page
cenik.jpg

PRIJAVA NA PLESNI TEČAJ

Na začetku plesne sezone starši izpolnejo vpisnico, za otroka, ki velja do konca plesne sezone (ali do izpisa). Vpisnico otroci prejmejo na prvem plesnem tečaju (če gre za prvi vpis v plesno šolo Denscity), starši, ki so že v naši e-mail bazi pa jo prejmejo na e-mail in naj jo otroci izpolnjeno prinesejo na prvi tečaj. 

PLAČILO

Plačilo se izvede na TRR plesnega studia Denscity (Denis Vučak s.p.), do 15. v mesecu, za tekoči mesec. Plačniki (v tem primeru starši) boste na začetku vsakega meseca prejeli račun za plačilo mesečne vadnine, na e-mail naslov, ki ste ga navedli na vpisnici, ob vpisu otroka, na začetku (ali tekom) sezone.  

OBRAČUN PLESNIH TEČAJEV

Število plesnih tečajev je preračunano na celotno obdobje, v katerem se izvajajo tečaji (šolsko leto od začetka septembra do konca junija), zato je plačilo vsak mesec obračunano enako. V primeru odpovedi, zaradi višje sile, izpad tečaja vedno nadomeščamo v dvorani ali v izjemnih primerih preko zooma. V primeru odpovedi obiska mesečnega tečaja je obvezno pisno sporočilo na info@denscity.si, pred začetkom novega plačilnega obdobja. Vračilo plačila za pretekli mesec, ni mogoče. 

ODSOTNOST

Plesni tečaj se ne zaračuna samo v primeru odsotnosti celotnega plačilnega obdobja (in se izpadli tečaji ne nadomestijo), zaradi izpisa ali bolezni. O tem nas morate obvestiti na e-mail naslov, info@denscity.si. Dokazil o bolezni ne potrebujemo.

bottom of page